NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

View Original

Luna Octombrie la Studio

Dragilor namaste,

Va scriu cu mare drag despre programul nostru de la studio.

Ca de obicei avem un Calendar plin de activitati yoghine, insa patru dintre ele sunt initiative noi:

Yoga pt. disfunctii ale tiroidei

Atelier de Mantre

ABC YOGA- De ce sa mergem in Ashramul Thapovanam? 

Curs Yoga de incepatori de la 6pm.

Yoga pentru disfunctii ale tiroidei

Consultand fisele participantilor la cursurile noastre am descoperit ca foarte multi dintre voi suferiti de afectiuni la tiroidei. Fie hipo, fie hiper sau autoimuna.

Ne-am dorit sa facem un curs cat mai complet ca sa puteti beneficia de inlaturarea efectelor negative de la nivel fizic, mental si emotional a acestor afectiuni.

Guruji ne-a indrumat si ne-a sfatuit sa combinam doua terapii complementare: Meditatia Kalkareiki si Terapia prin Ras. Guru ne-a povestit despre efectele nocive ale dereglarii glandei tiroide, si despre faptul ca declanseaza o forma mai usoara sau mai acuta de depresie.

Meditatia Kalkareiki este terapie cu energia fortei vietii. Prin initierea in aceasta practica sunteti canalizati la energia Maestrului, care va purifica si va vindeca la nivel de suflet motivul care cauzeaza instalarea acestei boli in corpul fizic.

Doar initierea nu este suficienta insa pentru a vindeca aceasta dereglare, ci practica sustinuta, zilnica si combinarea cu alte terapii din sistem pot duce treptat la o vindecare definitiva.

Beneficii Kalkareiki (areiki prescurtat)

·      Energia fortei vietii primita este circulata, distribuita si impartita la fiecare celula, canal de energie si meridian din corp si suflet. La nivel molecular, corpul fizic se uneste cu corpul energetic.

·      Areiki trezeste senzatiile de perceptie la nivel maxim, rezultand intr-o auto-perceptie crescuta.

·      Ajuta la eliminarea celulelor moarte, purifica celule bolnave, si mentine numarul de celule adecvat pentru buna functionare a diferitelor organe. Celulele incep sa primeasca suficient oxigen pentru un metabolism sanatos, si ajuta la prevenirea degenerarii celulelor afectate de radicalii liberi.

·      Areiki intinereste terminatiile nervoase si stimuleaza celulele creierului. Influenteaza pozitiv memoria, inteligenta, personalitatea, increderea, vigilenta, gandirea abstracta si cresterea.

·      Ridica nivelul constiintei.

·      Ajuta la adoptarea unui comportament logic si la luarea deciziilor pertinente in cele mai grele momente, fara a cauza reactii de stres in corp, minte sau suflet.

Guru Madhavacharyan vorbeste intotdeauna despre importanta rasului si a relaxarii corecte din viata fiecarui om.

De aceea, inainte de discursurile sale, in taberele pe care le-a organizat de-a lungul celor 40 de ani de cand preda yoga, a predat cu drag aceasta terapie inovatoare.

De ce inovatoare?

Deoarece combina relaxarea dinamica a corpului, cu inspiratia si expiratia puternice, cu sunete specifice care stimuleaza centrii energetici ai corpului cu RASUL!

Poate o sa vi se para ciudat, insa, in multe dintre ocaziile cand Guruji a tinut aceste clase the Terapie prin Ras, multi participant au plans prima oara, ca sa poata rade apoi. Toate supararile, tot stresul, agitatia, care erau la suprafata au iesit, s-au eliberat, ca apoi sa fie inlocuite de o stare de bine, de fericire. 

Program curs tiroida:

Saptamana 24-26 Octombrie:

Luni 6-8:30pm - initiere si practica areiki

Marti, 6:30-8:30pm - practica areiki si sesiune de intrebari si raspunsuri privitoare la practica

Miercuri, 6:30-8:30 - practica areiki si sesiune de intrebari si raspunsuri privitoare la practica

Saptamana 31 Oct-4 Nov:

Luni, 6:30-8:00pm - Terapia prin Ras

Miercuri, 6:30-8:00pm - Terapia prin Ras

Vineri, 6:30-8:00pm - Terapia prin Ras

Costul cursului este de 400 RON, avem 8 covorase disponibile.

ABC Yoga- De ce sa mergem in ashramul Thapovanam?

Acesta este un seminar informativ despre tot ceea ce tine de calatoria in India.

Spectrul conversatiei este foarte larg, de la aspecte interioare ce tin de suflet, de minte, de calatorie, de karma, dharma si alte concepte ale vietii yoghine, cat si aspecte externe, care tin de locatia ashramului, de programul pe care il vom avea si oportunitatile intalnite acolo.

Seminarul este pe baza de donatie (donatie sugerata 30 RON), banutii ducandu-se la ashram.

 Ne vedem luni 17 Octombrie, de la orele 6:30 - 8:00pm.

Atelierul de Mantre

Mantrele au o functie deosebit de importanta in practica oricarui cautator spiritual. Relaxeaza mintea, cresc puterea de concentrare si abandonul in fata lui Dumnezeu.

Este momentul cand sufletul vorbeste cu Dumnezeu, cand acceptam complet existenta acestei forte energetice creatoare.

Mantra TUC TUC HOI este o mantra bine cunoscuta printre cei care au participat deja la cursurile noastre. Este o mantra psihanalitica care calmeaza mintea, reincarca pozitiv si redistribuie flow-ul de energie universala in corp.

Matrele Samarpanam si Mantra de Shivaratri sunt doua mantre foarte puternice, mantre de abandon ale ego-ului si de inaltare spirituala.

Veti primi suport de curs, traducere si suport audio ca sa le puteti canta oriunde si oricand.

Cursul este Sambata, 22 Octombrie, de la orele 10 - 12 am.

Costul sedintei este de 50 RON.

Cursul de yoga incepatori de la 6-7:30pm

Acest curs este adresat acelora dintre voi care nu puteti astepta ora 7pm ca sa incepeti yoga.

Poate terminati munca mai devreme, poate aveti un program complet neconventional si visati sa fiti pe covorase dupa-amiaza.

Invatam impreuna de la zero exercitii dinamice, salutarile soarelui, asane, relaxare profunda, prnayama si meditatie.

Data cursului este de pe 18-22 Oct, 5 zile consecutive. Avem 6 covorase disponibile, iar costul cursului este de 200 RON.

Pentru detalii si rezervari de covorase va rog sa ne contactati in privat.

Abia asteptam sa va cunoastem :)