NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

View Original

Programul de Remodelare Holistica prin Yoga & Nutritie

De cate ori nu ne-am dorit sa ajungem la un echilibru permanent cand vine vorba de a manca si de a face miscare constienta si sanatoasa pe termen lung?

Stiu atat din experienta proprie cat si de la prieteni, studenti si familie ca a gasi acea reteta perfecta nu este usor.

De multe ori asteptam ceva din exterior care sa ne motiveze, care sa ne ofere tot ceea ce ne dorim atunci cand vine vorba de corpul si de mintea noastra, o reteta instant, care sa nu presupuna transformare sau efort.

Toti cei care am incercat acele regimuri minune, acele diete restrictive am aflat prin experinta proprie ca ele nu functioneaza pe termen lung si ajungem iarasi in punctul in care suntem frustrati, cautand solutii si renuntand, apasand pe butonul de replay si luand-o de la capat.

Insa acest gen de situatii nu trebuie sa se repete la infinit.
Exista solutii de lunga durata, care sa transforme fundamental ceva in interiorul nostru astfel incat sa nu ne mai sabotam si sa putem atinge obiectivele pe care ni le dorim.

Nirvana Yoga a pregatit un nou program MINUNAT pentru cei care doresc sa transforme diferite aspecte ale vietii lor care nu functioneaza: un program de 5 saptamani de remodelare la nivel fizic, mental si spiritual.

Pentru cei care au incercat pana acum sa isi echilibreze modul de a manca a devenit evident ca nereusita in a-si pastra greutatea nu are de-a face exclusiv cu faptul ca mananca alimentele gresite la orele nepotrivite. 

Uneori invatarea de noi obiceiuri alimentare poate rezulta in schimbarile dorite, insa de cele mai multe ori nereusita are de-a face cu probleme mult mai profunde: imaginea despre propriul corp, presiunea sociala si dorinta de a apartine trendurilor, mancatul emotional, letargia si indispozitia mentala, lipsa chefului de viata si de a trai in deplinatatea cuvantului.

In filozofia yoga intelegem ca este necesar sa devenim constienti de noi insine ca sa putem schimba actiuni si comportamente.
Practica de yoga axata pe cresterea nivelului de energie si pe practica de posturi yoga rezulta intr-o schimbare atat interna cat si externa. 

Motivul pentru care dietele alimentare nu functioneaza este pentru ca nu exista o schimbare in interior care sa sustina noile actiuni intreprinse.
O schimbare exterioara poate functiona pentru un timp limitat la nivel superficial, insa o transformarea interioara este cheia pentru succesul de lunga durata.

Prin practicile Nirvana Yoga se ridica nivelul de energie si astfel se purifica toate problemele asociate cu un nivel scazut de energie: lipsa de concentrare, lipsa de perseverenta si autocontrol, lipsa de empatie si de dragoste fata de sine, lipsa de acceptare de sine.

STRUCTURA PROGRAMULUI

• Sedinta de coaching one-to-one se face pe baza unor analize de sange pentru a evalua situatia interna, un jurnal de alimentatie timp de 7 zile pentru a observa obiceiurile alimentare. Setam impreuna obiectivele si facem meniuri personalizate, incluzand retete noi.
• Atelierul Happiness is Homemade: atelier de gastrotehnie in care invatam retete noi si discutam despre ce presupune schimabrea stilului de viata.
• Sedinte de yoga de 3 ori pe saptamana.
• Initiere de Areiki, curs de 3 zile consecutive.

PROGRAMUL DETALIAT

Saptamana 1:

29-30-31 Mai – Initiere Areiki si practica. Oferim suport audio si scris pentru practica de acasa.
Coaching de nutritie one-to-one stabilit cu fiecare participant in parte.

Sambata 3 Iunie- Atelier Happiness is Homemade.

Saptamanile 2, 3, 4, si 5 (5 Iunie – 30 Iunie):
5-7-9 Iunie, sedinta de yoga 6:30 – 8:00 pm
12-14-16 Iunie, sedinta de yoga 6:30 – 8:00 pm
19-21-23 Iunie, sedinta de yoga 6:30 – 8:00 pm
26-28-30 Iunie, sedinta de yoga 6:30 – 8:00 pm

Sedinte de coaching pe nutritie 30 de minute saptamanal pentru a urmari progresul si pentru a adapta dieta continuu la necesitatile personale.

CUI SE ADRESEAZA?

• Celor care vor sa slabeasca sau sa se ingrase
• Celor care vor sa isi schimbe stilul de viata si sa invete retete noi
• Celor care mananca emotional si au episoade de mancat compulsiv
• Celor care au incercat multe metode de a-si pastra greutatea si nu au reusit pana acum.

INVESTITIA TA

• 800 RON care includ accesul la toate clasele mentionate mai sus pe perioada cursului de Remodelare Holistica
• 720 RON daca va inscrieti pan ape data de 15 mai.
• Plata se face in 2 rate, 400 RON la inscriere si 400/320 RON in prima saptamana de curs.