NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

View Original

Cum te ajutam sa Iti atingi obiectivele de Viata

Atunci cand trecem prin perioade dificile, care ne creaza emotii negative si disconfort, incercam sa schimbam ceva.
In general, ceea ce reusim sa schimbam cel mai rapid este exteriorul: o tunsoare noua, dam refresh la garderoba, incepem un sport nou, schimbam alimentatia etc.

Dar faptul ca alegem sa schimbam doar exteriorul nu ne va aduce fericire, ci doar o stare de bucurie si satisfactie de moment. Dupa un timp, atunci cand conditiile exterioare vor fi favorabile, vom simti din nou aceleasi emotii si aceeasi insatisfactie, poate chiar mai intens.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa spui “credeam ca am scapat de asta”?

Pentru a simti cu adevarat o stare de bucurie si fericire, transformarea trebuie sa porneasca din interior catre exterior. 

Aceasta transformare personala poate avea loc doar in prezenta unei practici spirituale complete care sa lucreze concomitent la nivel fizic, mintal si spiritual.  

In acest sens, practica Nirvana Yoga este o solutie cu adevarat miraculoasa, testata si dovedita de procesele transformationale a mii de oameni, pornind chiar de la profesorii Nirvana Yoga.

De fiecare data cand ne dorim sa pornim pe aceasta cale a dezvoltarii personale, cautam sa introducem un obicei nou in rutina noastra.

Incepem sa ne documentam, acumulam cunoastere, stabilim obiective, identificam resursele de care avem nevoie, facem planuri, uneori poate solicitam ajutor extern, ne pregatim temeinic si incepem. 

Pentru majoritatea oamenilor demersul se opreste aici.

Fac cateva incercari de a implementa obiectivele, dar la primele obstacole interioare renunta si se intorc la vechile obiceiuri.

Sau, simt o imbunatatire a starii de spirit si atunci se considera vindecati, renunta sa mai faca acel lucru care le aduce o stare buna.

Acest lucru se datoreaza faptului ca oamenii nu inteleg influenta majora pe care mintea o are asupra acestui proces.

Tehnicile de transformare care sunt cele mai raspandite si acceptate in acest moment implica tehnici de gestionare a mintii, a gandurilor, a emotiilor, a instinctelor.

Ca urmare, desi la nivel cognitiv intelegem beneficiile pe care le obtinem in urma acestor schimbari, tot noi suntem cei care ne sabotam si renuntam la a atinge obiectivul propus.

Ce anume ne influenteaza nivelul de determinare?

Oricat de mult ne-am documenta si am planifica, oricata cunoastere am dobandi in plan cognitiv despre cum sa facem corect acei pasi, atunci cand intervine mintea se pare ca lucrurile nu mai sunt in controlul nostru. 

Ce este mintea?

Mintea reprezinta suma tuturor experientelor pe care noi ca suflete le-am acumulat in calatoria noastra.

Ele se numesc samskare, se regasesc in corpul nostru energetic, in canalele de energie si le putem simti ca ganduri in constiinta noastra, ca emotii, ca instincte (Cum Iti Influenteaza Nivelul De Energie Sanatatea Mintala?).

Cu cat numarul acestor samskare este mai mare, cu atat nivelul de energie al sufletului este mai scazut, energia sufleteasca aflandu-se astfel in chakrele inferioare. 

Un nivel scazut de energie ne tine captivi in comportamente si obiceiuri negative:

- stare de lene si letargie

- emotii negative: invidie, gelozie, furie, dorinte

- apetit pentru alimente nesanatoase

- relatii toxice

Actiunile derivate din aceste comportamente si obiceiuri negative nu fac decat sa genereze alte samskare sau sa le intareasca rezistenta celor vechi.

Pentru a iesi din acest cerc vicios avem nevoie de o practica spirituala corecta si constanta, care sa ne ajute sa indepartam aceste blocaje si sa permita energiei pozitive din interiorul nostru sa se manifeste in actiunile noastre.

Practica de Nirvana Yoga ca stil de viata le aduce studentilor nostri un flux puternic de energie a fortei vietii in corpul energetic pentru a elimina blocajele, pentru a transforma energia negativa si energia de boala in energie pozitiva si pentru a se putea manifesta prin actiuni pozitive pentru ei insisi si pentru mediul inconjurator. 

“Mind is the most powerful weapon on earth. 

If it is negative it is the most destructive weapon, if it positive it is the most powerful one.”

Guru Madhavacharyan – founder of Nirvana Yoga.

Stiinta sustine ca avem nevoie de 21 de zile pentru a ne insusi un obicei nou.

Insa, realitatea este ca suntem unici si pentru fiecare dintre noi acest drum este diferit. Secretul sta in perseverenta.  

Nirvana Yoga va propune cea mai eficienta solutie de transformare interioara.

Am creat un Program Personalizat de Practica Individuala care consta in 21 de sedinte individuale de yoga, initiere si practica de Areiki si 4 sedinte de consiliere pentru a-ti oferi suport in acest demers: sesiuni de life coaching; nutrition coaching, sau teorie Nirvana Yoga.

Programul cuprinde:

- evaluare initiala

- identificarea unui set de practici potrivite conditiei fizice si mentale

- sustinerea celor 28 de sesiuni 1 la 1

- ajustarea practicilor in functie de evolutia individuala

- stabilirea unui program personalizat de practici pe care sa le continui acasa la finalul programului.

Acest program se adreseaza:

  • persoanelor care sufera de stres si anxietate

  • persoanelor care prefera sa lucreze 1 la 1

  • antreprenorilor

  • persoanelor care au nevoie de flexibilitate in programul claselor

  • persoanelor care sunt determinate sa faca o schimbare pe termen lung in viata lor.

Programul este disponibil in Bucuresti si Cluj Napoca si se poate desfasura fie offline fie online. Pentru mai multe informatii scrie-ne un mesaj.