NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

View Original

Porumb copt cu unt si patrunjel

Este o reteta simpla, atata timp cat ai pe cineva care se pricepe sa faca gratarul. Noi am avut si ne-am bucurat de aroma minunata a acestui porumb romanesc. Nu dulce, ca cel care primeaza acum pe tarabele majoritatii comerciantilor, ci porumbul romanesc de care ne bucuram atunci cand eram mici.

Ingrediente:

  • 4 porumbi

  • 80g unt

  • sare

  • patrunjel tocat marunt.

Metoda de pregatire:

O data ce gratarul este gata, focul mocnit poate primi frumusetile astea de porumbi.

Se lasa 5-7 minute pe fiecare parte. Cu grija pentru ca se pot arde foarte usor.

Cand sunt gata aburinzi se ung bine cu unt, se sareaza generos si se presara cu patrunjel.

Se consuma imediat, cu zambetul pe buze.