Ingrediente:
1 cana de ovaz
2 banane medii facute bine
1 lingurita de scortisoara
1 masura de pudra proteica vegana
un praf de sare
pt decor: 1 lingurita de seminte de susan si 1 smochina uscata mare
Pasul 1:
Se pune cuptorul la incins la foc mare. Se pune hartie de copt intr-o tava si se unge hartia de copt cu un pic de ulei de cocos.
Pasul 2:
Intr-un bol se zobesc cu furculita bananele si se adauga restul ingredientelor.
Se amesteca bine 'aluatul obtinut'.
Pasul 3:
Se ia din aluat cu lingura si se pune in tavita, dandu-i o forma cat de cat rotunda. Mie mi-au iesit 8 prajiturele.
Se orneaza cu susanul si cu felii de smochina.
Pasul 4:
Se baga la cuptor. Focul se lasa mediu. Cam 12-15 minute si sunt gata.
Feedback meu:
Foarte gustoase, super dulci si moi in interior.
Proteina le ofera satietate sportia, sunt super pentru un snack dintre mese.
Valoare calorica:
1 biscuite: 100 calorii, 4.5g proteina, 1.7g grasime, 17g carbohidrat, 2.6g fibre.
Eu mananc 2 pentru o gustare.
Le recomand si pentru copii, sunt o alternativa sanatoasa la cookies din comert.
Puteti adauga si cacao crupe sau alte nuci, seminte si fructe.
Surse:
1. Ovaz, susan si smochine de la Solaris.
2. Banane bio de la Mega Image.
3. Pudra proteica de la My Protein.