Ingrediente:
• 1/2 dovleac copt;
• 1 avocado taiat felii;
• 4-5 frunze de salată de mangold;
• 1/2 varza rosie taiata subtire;
• o mana de vlăstari de floarea soarelui;
• cateva frunze de mentă taiate fasii;
• cateva frunze de busuioc taiate fasii;
• 12-15 roșii cherry taiate in jumatate;
• sare;
• ulei de măsline si sucul de la 1/2 lamaie.
Mod de preparare:
Se pune la copt dovleacul timp de 40 de minute, dupa care se lasa la racit. Apoi se decojeste si se taie in fasii sau in cubulete.
Se toaca varza rosie marunt si se maseaza cu un pic de sare.
Intr-un bol se amesteca toate ingredienrele mentionate in lista de mai sus.
Se asezoneaza cu sare, ulei de masline si sucul de lamaie.
Se serveste simpla sau alaturi de orez, quinoa sau naut. Este delicioasa si in combinatii non-vegetariene.