• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Risotto cu dovlecei

October 24, 2017 Veronica Mathew
retete vegane, fara gluten, sedinta nutritionist

Am avut oportunitatea sa creez retete pentru seminarul de nutritie cu degustare de la Agenda Bio din data de 21 Octombrie, iar acum m-am asezat in fata laptopului si m-am apucat de scris.

Cu putine cuvinte de introducere va prezint acest minunat pranz sau delicioasa cina :)

Risotto:

  • 2 cani (240ml) de orez integral

  • 2 dovlecei micuti taiati cuburi (de la Legume Fericite)

  • 2 linguri de ulei de cocos

  • 1 ceapa mica taiata fin

  • un varf de ghimbir pudra

  • 1/2 lingurita de seminte de mustar

  • 2 linguri de drojdie inactiva de bere

  • cateva frunze de salvie uscata

  • sare, piper dupa gust

  • apa fiarta la indemana, cam 500 ml

  • pentru decor am ales sfecla rosie, smochine si vlastari de macris rosu (Microgreens Romania)

Puneti orezul la hidratat cateva ore, dupa care spalati-l si puneti-l la scurs.

Puneti uleiul de cocos la incins intr-o oala si adaugati semintele de mustar, apoi varful de ghimbir si ceapa.

Dupa ce s-a calit un pic adaugati orezul si incorporati usor usor apa fiarta ca sa nu opriti procesul de gatit.

Se amesteca constant ca sa obtineti o consistenta cremoasa pana cand e gata risotto.

Dupa primele 15 minute adaugati dovlecelul. Cand incepe sa fiarba din nou adaugati sarea, salvia si piperul.

Puneti apa incetul cu incetul si amestecati constant.

Dureaza cam 30 de minute cu totul, sa se fiarba bobul de orez si sa aiba o consistenta cremoasa.

Gustati si daca este facut orezul stingeti focul.

Adaugati drojdia inactiva de bere si lasati cateva momente sa se intrepatrunda aromele.

Puneti in forma dorita, decorati dupa placul inimii sau urmati modelul sugerat de mine.

Pofta buna la risotto super delicios.

Tags risotto, mancare italieneasca
← Pad thai cu quinoa si ciuperci uscateSalata de spanac, cartof dulce si hummus de linte →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897