• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Pad thai cu quinoa si ciuperci uscate

October 26, 2017 Veronica Mathew
slabit cu nutritionist, sfat de slabit, vegetarian, vegan

Din seria retelor pentru Seminarul de nutritie cu degustare de la Agenda Bio, din 21 Octombrie.

Pad Thai:

  • 2 cani (240ml) de quinoa puse la hidratat 4 ore

  • 1/2 pachet de mix de ciuperci uscate puse la hidratat 1h in apa calduta

  • 1/2 pachet de telemea tofu de la Fitofit- taiata cubulete

  • 1 fir de praz- taiat fasii subtiri si lungi

  • 1 morcov- taiat julienne (Legume Fericite)

  • 1 dovlecel- taiat cubulete

  • 1/2 chili verde- taiat subtire

  • 2 linguri de ulei de cocos

  • 4 linguri de sos de soia

  • 1 cutiuta de vlastari de gulie roz (Microgreens Romania)

  • 1 bucatica de ghimbir- maruntita

  • 1/2 lingurita de seminte de mustar

  • 1/2 legatura coriandru

  • zeama de la 1/2 lamaie

Pune la fiert quinoa. In 10 minute este gata. Scurge apa si las-o deoparte pentru moment.

Pune uleiul la incins intr-un woc. Adauga treptat: semintele de mustar, ghimbirul si chili si lasa-le la calit 30 de secunde. 

Apoi legumele: prazul, morcovul, dovlecelul si ciupercile. 

Da focul la maxim si amesteca incontinuu timp de 3-4 minute.

Adauga soia si amesteca iarasi. Lasa-le 2-3 minute la calit.

Adauga quinoa si apoi tofu.

Mai lasa 2-3 minute si apoi stinge focul.

Adauga lamaia si coriandrul.

Serveste alaturi de vlastari de gulie roz.

Delicios!

 

 

Tags pad thai, mancare thailandeza, tofu bio
← Salata de rucola cu sfecla si marRisotto cu dovlecei →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897