Salata (2 portii):
1 sfecla rosie mica
o mana de rucola- rupta in bucati mari (Legume Fericite)
o mana de patrunjel- taiat bucati mari
1/2 cutie de vlastari de macris rosu (Microgreens Romania)
1 mar- taiat pe jumatate si apoi in felii subtiri
1 fir de ceapa verde- taiat marunt
2 ridichii- taiate felii subtiri
1/2 lingura de ulei de cocos
vinaigrette: 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de otet balsamic, 1/2 lingurita de miere, 1 varf de pudra de chili, 1 lingura de apa, sare dupa gust
Pasul 1: Taie sfecla ca pe cartofi prajiti.
Pasul 2: Pune o oala antiaderenta la incins, adauga sfecla, amestec-o de cateva ori si apoi pune un capac. Las-o la facut 3-5 minute.
Apoi adauga uleiul de cocos si amesteca bine. Adauga sare si stinge focul.
Pasul 3: Intr-un bol amesteca toate ingredientele si apoi fa plating pe 2 farfurii.
Adauga vinaigrette si serveste cu drag!