• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Supa crema de dovleac cu condimente asiatice

October 6, 2017 Veronica Mathew
alimentatie echilibrata, stil de viata sanatos, vegetarian

Toamna este anotimpul meu preferat cand vine vorba de ingrediente de sezon: dovleac, porumb, nuci verzi, struguri, ciuperci si kale.

Astfel, an de an, pregatesc multe retete care au la baza dovleacul, de la placinte, risotto, granola, burgeri si pana la supe.

Astazi va prezint o reteta delicioasa si rapida.

Supa crema de dovleac (4-6 portii):

·      1 kg dovleac taiat cuburi

·      ½ dovlecel taiat cuburi

·      1 fir de praz taiat bucati mari

·      1 ardei gras

·      1 morcov

·      1 ½ cana de apa

·      3 linguri de ulei de cocos

·      1 degetel de ghimbir cu coaja taiata

·      1 lingurita de garam masala

·      1 lingurita de salvie uscata/cateva frunze proaspete

·      1 lingurita de chilli pudra

·      sare dupa gust

·      busuioc si seminte de dovleac pentru decor

Punem la fiert intr-o oala toate ingredientele, mai putin sarea. Aceasta se adauga cand apa fierbe.

Le lasam la fiert cu capac, la foc mediu, timp de 20 de minute.

Stingem focul si apoi le adaugam in blender.

Le transformam intr-o supa cremoasa.

Decoram cu busuioc (eu am avut mov) si cateva seminte de dovleac.

Tags supa crema, dovleac, vegetarian
← Buddha Bowl si beneficiile fitochimicalelorAlege carbohidrati sanatosi pentru o viata echilibrata →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897