• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Pranzuri vegetariene: Orez salbatic, legume si hummus de fasole

September 13, 2017 Veronica Mathew
alimentatie sanatoasa, alimentatie vegetariana

Cel mai mult imi plac pranzurile pregatite rapid. Pentru ca am zile asa de ocupate, care incep de la ora 5am si se termina la 10:00pm, de multe ori cu o lista de TO DO care parca nu se micsoreaza oricate as rezolva din ea.

Asa ca pranzurile rapide sunt salvarea mea, pentru a putea sustine un stil de viata sanatos si a fi cat mai activa pe tot parcursul zilei.

Este usor sa faci retete gustoase cand ai legume si fasole de la Legume Fericite. Cine ma cunoaste stie ca vorbesc despre ei de fiecare data, dar asta o fac doar pentru ca au produse atat de gustoase.

Am fost zilele trecute la un brunch in oras si am luat de pe un platou o rosie cherry. Imi plac mult rosiile si le-as manca alaturi de orice. Mai ales cand sunt in sezon.

In acest caz insa, mare greseala. Nu doar ca nu avea gust de rosie, dar avea un gust de nimic rau. O experienta tare neplacuta pe care sper sa nu o mai repet in curand :).

Genul acesta de pranz este super de luat la birou.

Haide sa iti povestesc despre ingrediente si despre cum l-am pregatit.

  • hummus de fasole alba

  • 50g orez salbatic pus la hidratat 4-6 ore (optional)

  • 1 morcov ras

  • 1 gogosar mic taiat julienne

  • o mana de iarba grasa

  • 1 lingura zeama de lamaie

  • 1 lingura de ulei de masline

  • 1 lingura ulei de cocos

  • oregano, sare, piper dupa gust

Hummus de fasole alba

  • 150g fasole alba, hidratata 8 ore si apoi fiarta bine

  • 100ml apa (mai adaugati daca este cazul)

  • 2 linguri de ulei de masline

  • zeama de la 1/2 lamaie

  • sare dupa gust

Adaugam toate ingredientele in blender si le transformam intr-o pasta cremoasa.

Orezul il punem la fiert vreo 20 de minute.

In acest timp pregatim legumele, le taiem si le asortam cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie.

Dupa ce s-a fiert, punem uleiul de cocos intr-o tigaie, il incingem bine si adaugam orezul, sarea, piperul, oregano, si il sotam 3-4 minute.

Adaugam hummusul si orezul langa legume, decoram cu oregano si servim cu pofta!

alimentatie sanatoasa, alimentatie vegana

 

 

 

Tags orez salbatic, hummus de fasole, vlastari de floarea soarelui, iarba grasa
← Inghetata Snickers Raw Vegana. YUUUUM!!!!Cum sa faci iaurt cu fructe acasa →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897