Ne place sa ne rasfatam invitatii de la Dinner Stories cu antreuri deosebite.
O data ce te concentrezi un pic catre a gasi feluri de mancare servite diferit, faci un research sanatos sa vezi ce idei au avut si altii, apoi inradacinezi ideea in ceea ce iti ofera piata si producatorii locali.
Cartofii dulci au devenit un produs consumat des in gospodariile vegetarienilor, sunt versatili si au un gust excelent si in retete de dulciuri, si in retete sarate.
Ii pregatim si la porridge-ul de dimineata, in supe cu coriandru si dovleac, dar si ca antreu, ca in reteta de mai jos.
Te poti juca cu texturile si cu culorile, noi am vrut sa obtinem un gust echilibrat intre sarat si dulce, daca gasesti alte combinatii interesante, da-ne de stire.
INGREDIENTE
2 cartofi dulci medii
150g de brânză ricotta (Degusteria Francesca)
2 smochine proaspete taiate in 4
1 para taiata felii
microplante din ridiche roșie (Microgreens Romania)
flori comestibile
50g nuci prajite in tigaie antiaderenta
MOD DE PREPARARE
pregateste o tava cu hartie de copt; incalzeste cuptorul la 180 grade
taie cartofii felii de 1 cm, unge-i cu ulei de masline si da-i cu un praf de sare
lasa-i la cuptor 15-20 de minute
scoate-i pe un platou si lasa-i sa se raceasca
adauga o lingurita de ricotta si decoreaza cu o fasie de smochina/feliuta de para, o patrime de nuca, o floare si cateva microplante.
Pentru mai multa inspiratie, mai multe retete si mai multa cunoastere in domeniul nutritiei echilibrate, te poti inscrie la un coaching de nutritie cu Veronica.
Pentru mai multe detalii poti suna la 0733.756.897.