• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Cartof dulce cu ricotta si smochine

November 4, 2018 Veronica Mathew
reteta+aperitiv%2C+idei+de+retete+vegetariene%2C

Ne place sa ne rasfatam invitatii de la Dinner Stories cu antreuri deosebite.

O data ce te concentrezi un pic catre a gasi feluri de mancare servite diferit, faci un research sanatos sa vezi ce idei au avut si altii, apoi inradacinezi ideea in ceea ce iti ofera piata si producatorii locali.

Cartofii dulci au devenit un produs consumat des in gospodariile vegetarienilor, sunt versatili si au un gust excelent si in retete de dulciuri, si in retete sarate.

Ii pregatim si la porridge-ul de dimineata, in supe cu coriandru si dovleac, dar si ca antreu, ca in reteta de mai jos.

Te poti juca cu texturile si cu culorile, noi am vrut sa obtinem un gust echilibrat intre sarat si dulce, daca gasesti alte combinatii interesante, da-ne de stire.

INGREDIENTE

  • 2 cartofi dulci medii

  • 150g de brânză ricotta (Degusteria Francesca)

  • 2 smochine proaspete taiate in 4

  • 1 para taiata felii

  • microplante din ridiche roșie (Microgreens Romania)

  • flori comestibile

  • 50g nuci prajite in tigaie antiaderenta

MOD DE PREPARARE

  • pregateste o tava cu hartie de copt; incalzeste cuptorul la 180 grade

  • taie cartofii felii de 1 cm, unge-i cu ulei de masline si da-i cu un praf de sare

  • lasa-i la cuptor 15-20 de minute

  • scoate-i pe un platou si lasa-i sa se raceasca

  • adauga o lingurita de ricotta si decoreaza cu o fasie de smochina/feliuta de para, o patrime de nuca, o floare si cateva microplante.

Pentru mai multa inspiratie, mai multe retete si mai multa cunoastere in domeniul nutritiei echilibrate, te poti inscrie la un coaching de nutritie cu Veronica.

Pentru mai multe detalii poti suna la 0733.756.897.

Tags cartof dulce, aperitiv inedit
← Chiftelute veggieCum sa introduci mai multe legume in alimentatie →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897