Une dintre cele mai eficiente metode de a:
slabi fara a exclude alimentele care iti plac
de a introduce mai multa fibra si de a avea un tranzit zilnic sanatos
de a-ti lua necesarul de vitamine si minerale
de a-ti proteja sanatatea impotriva radicalilor liberi
de a te hidrata de la interior la exterior
de a te bucura de mai multa energie si o digestie optima
…este de a consuma mai multe legume in fiecare zi, la fiecare masa.
Si uite 5 dintre cele mai dese instrumente folosite de noi:
Adauga o salata cat de mica la fiecare masa. Langa ouale fierte merge o salata de rucola, marar si castraveti. Langa orezul cu legume merge o salata de kale, nuci prajite, dovleac tras in tigaie si praz. Retetele sunt limitate doar de imaginatia ta, si desigur, de sezonul in care te afli.
Consuma mai des supe crema. Fa-ti pe repede ianinte o supa crema de dovleac in care adaugi: ceapa, morcov, ardei, cartof si dovleac. Pune si 2 linguri de ulei de cocos pentru cremozitate si decoreaza cu coriandru.
Invata sa faci burgeri vegetarieni: sunt super gustosi si poti adauga in jur de 5 legume in fiecare reteta: ceapa, praz, cartof, morcov, dovlecel, dovleac, ardei, broccoli, conopida, cartof dulce. Poti face combinatii cu fasole neagra, fasole alba, quinoa sau hrisca.
Serveste hummusul si alte paste din caju si legume cu un platou de legume proaspete langa. Arata super imbietor si gustul este pe masura.
Inspira-te din bucataria thailandeza: incearca o reteta de phad thai vegan sau vegetarian. Pe romaneste, pad thai sunt o sumedenie de legume trase in tigaie, mediu facute, condimentate cu sos de soia, chili, coriandru sau lemongrass. Merg super bine cu taitei de orez si cu ou.
Pentru mai multa inspiratie, mai multe retete si mai multa cunoastere in domeniul nutritiei echilibrate, te poti inscrie la un coaching de nutritie cu Veronica.
Pentru mai multe detalii poti suna la 0733.756.897.