Este foarte important sa avem grija de sistemul nostru imunitar in timpul iernii. Si acest lucru se face in primul rand printr-o alimentatie echilibrata. Calciul, Fierul, Magneziul, Vitamina C si antioxidantii sunt importante pentru a pastra un tonus energetic si se gasesc in ingredientele din salata de astazi.
Iti poti face cumparaturile direct la Legume Fericite, locul de unde le-am cumparat si noi.
INGREDIENTE
1 legătură mare de rucola rupta in bucati
1 mână de spanac rupt in bucati
1 măr taiat julienne
1 sfeclă roșie taiata julienne si calita 7-8 minute cu sare si piper intr-o lingura de ulei de masline
brânză percorino cu pere (Degusteria Francesca)
nuci romanesti, caju, semințe albe susan - toate coapte
microplante floarea soarelui și ridiche roșie (Microgreens)
ulei de măsline
2 linguri de zeama de lamaie
1 lingurita de sumac (optional, este o mirodenie-fruct uscat folosit in bucataria turceasca, usor acrisoar)
sare, piper, verdeturi italienesti
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol amesteci toate ingredientele de mai sus si le marinezi cu un strop de ulei de masline, lamaie, sare, piper, sumac si verdeturi italienesti.
Servesti impreuna cu pranzul favorit si te bucuri de vitamine si minerale in sezonul rece.