• HOME
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA
Menu

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

16a Strada Popa Rusu
București, București, 030167
0733756897
Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

Your Custom Text Here

NIRVANA YOGA Clase si cursuri Nirvana Yoga, Nirvana Yoga retreats in India, Yoga si nutritie

  • HOME
  • NIRVANA YOGA
    • Cursuri Studio
    • Yoga la birou
    • Testimoniale
    • Costul claselor
    • Rezerva loc
  • INDIA
    • Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan
    • Institutul Nirvana Yoga
    • Testimoniale
  • JURNAL
  • PROGRAM CLASE
  • APARITII MEDIA
  • CONTACT
    • Adresa
    • FAQ
  • ☏ SUNA

Dovlecei cu branza cu pere si condimente

August 9, 2019 Veronica Mathew
dovlecei cu condimente

Consumam branza rar deoarece nu este 100% ZEN pentru sanatate.

Asa ca atunci cand o mancam, alegem o branza minunata. Aceasta este o varietate italieneasca cu pere, cumparata de la Degusteria Francesca. Puteti incerca reteta si cu alte tipuri de branza veche, aromata, insa aceasta cu pere este o minunatie care trebuie incercata macar o data in viata.

Ingrediente:

  • 1 zucchini galben;

  • 1 zucchini verde inchis (Legume Fericite);

  • 100g branza cu pere;

  • 4-5 linguri de ulei de masline de buna calitate;

  • o legatura de patrunjel taiata marunt;

  • condimente: sare, piper, busuioc uscat.

Mod de preparare:

Se taie zucchini in felii subtiri si se pun intr-un bol.

Intr-un castron se pune: uleiul, sarea, piperul si busuiocul uscat si se amesteca bine.

Se toarna peste zucchini si se amesteca bine, astfel incat fiecare felie sa fie unsa cu ulei si condimente.

Se incalzeste bine o tigaie antiaderenta si se frig pe ambele parti.

O data facuti, ii punem intr-un bol, ii stropim cu zeama de lamaie si adaugam si patrunjelul.

Ii scoatem pe un platou si maruntim branza aromata cu pere peste ei.

DELICIOS! Pofta buna!

← Apa aromatizata cu fructe si busuiocPizza din pepene si crema de caju →

"Materiality and spirituality are like the two sides of the same coin. People think that life and spirituality are two, but life and spirituality are one."

Purna Guru Sri Sree Madhavacharyan

Studio Nirvana Yoga Strada Popa Rusu 16 A in cadrul Sambodhi Studio yogi@nirvanayoga.ro tel:0733756897