Consumam branza rar deoarece nu este 100% ZEN pentru sanatate.
Asa ca atunci cand o mancam, alegem o branza minunata. Aceasta este o varietate italieneasca cu pere, cumparata de la Degusteria Francesca. Puteti incerca reteta si cu alte tipuri de branza veche, aromata, insa aceasta cu pere este o minunatie care trebuie incercata macar o data in viata.
Ingrediente:
1 zucchini galben;
1 zucchini verde inchis (Legume Fericite);
100g branza cu pere;
4-5 linguri de ulei de masline de buna calitate;
o legatura de patrunjel taiata marunt;
condimente: sare, piper, busuioc uscat.
Mod de preparare:
Se taie zucchini in felii subtiri si se pun intr-un bol.
Intr-un castron se pune: uleiul, sarea, piperul si busuiocul uscat si se amesteca bine.
Se toarna peste zucchini si se amesteca bine, astfel incat fiecare felie sa fie unsa cu ulei si condimente.
Se incalzeste bine o tigaie antiaderenta si se frig pe ambele parti.
O data facuti, ii punem intr-un bol, ii stropim cu zeama de lamaie si adaugam si patrunjelul.
Ii scoatem pe un platou si maruntim branza aromata cu pere peste ei.
DELICIOS! Pofta buna!