Arata minunat, nu-i asa? Si este super simplu de facut.
Ingrediente:
1 pepenoaica, pe care o taiem felii rotunde, incepand cu mijlocul pepenelui;
crema de caju: 300g caju pus la hidratat 4 ore, 4-5 linguri de miere de rapita, 1 lingurita de vanilie pudra/2 ligurite de tinctura de vanilie, sucul de la 1/2 lamaie, 3 linguri de ulei de cocos topit, apa pentru omogenizarea pastei;
decor: flori comestibile, zmeura, afine, frunze de menta si cacao crupe.
Mod de preparare:
Pentru crema de caju: se pun in blender toate ingredientele si se mixeaza pana se obtine o crema fina si aromata. Se lasa la congelator 30 de minute ca sa se intareasca un pic.
Se taie pepenele in felii rotunde, incepand de la mijlocul pepenelui.
Se pune crema de caju pe fiecare felie si apoi se decoreaza.
Se lasa la frigider 20 de minute.
Cand e gata de servit, se taie felia in 4.
Super racoritor si delicios!