Ingrediente naut tras in tigaie:
• 150 g năut pus la hidratat peste noapte și apoi fiert;
• 3 fire de ceapa verde taiate marunt;
• 2 linguri de ulei de cocos;
• un sfert de linguriță de semințe de muștar;
• o mână de frunze curry uscate;
• 1 lingură de garam masala;
• o mână de fulgi de cocos (proaspeti sau uscati);
• sare.
Mod de preparare:
Se pune la incins in tigaie uleiul de cocos. Se adauga semințele de muștar, frunzele de curry si
garam masala si se calesc condimentele singure timp de 1-2 minute.
Se adauga ceapa verde si nautul si se rumenesc 8-10 minute la foc mediu, amestecand constant. Adaugam sare dupa gust.
Cand suntem aproape gata, adaugam fulgii de cocos si mai rumenim 2 minute.
Stingem focul si servim nautul cald sau rece.
Sugestii de servire:
ca gustare intre mese;
ca baza calda pentru o salata pentru pranz sau cina;
pe un platou de cruditati, alaturi de legume taiate fasii, branza maturata si fructe uscate.
Pofta buna! :)